Valmistamme, huollamme ja
korjaamme muovisia silmäproteeseja

Yksilöllinen, muovinen silmäproteesi valmistetaan alusta loppuun käsityönä. Terveestä silmästä kopioidaan mahdollisimman tarkasti pikkutarkat yksityiskohdat, jotta lopputulokseksi saadaan hyvännäköinen, lähes huomaamaton proteesi.

Silmäproteeseja pöydällä

Ammattitaitoa, josta on tullut enemmän kuin tekniikoita

Olemme silmä- ja kuoriproteeseihin erikoistunut yritys Helsingin rautatieaseman kupeessa. Ammattitaitomme on silmäproteesin tekijältä toiselle siirtynyttä oppia vuodesta 1947 lähtien, kun akryylisiä proteeseja alettiin valmistaa myös Suomessa. Seuraamme alamme kehitystä kouluttautumalla kansainvälisillä kursseilla taataksemme valmistamiemme proteesien turvallisuuden, sekä korkean laadun myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Silmäproteesit

Proteesin ensimmäinen sovitus tehdään noin neljä viikkoa silmänpoiston jälkeen tai hoitavan lääkärin toivomana ajankohtana. Meillä yksilöllinen, muovinen silmäproteesi tehdään käsityönä pajallamme. Muovisen proteesin etuna on sen muokattavuus, kestävyys ja turvallisuus. Yksilöllinen proteesi on vaivatonta huoltaa ja helppo käyttää. Muovisia silmäproteeseja voivat käyttää kaikenikäiset, myös vauvat. Teemme myös kuoriproteeseja sokeutuneen silmän suojaksi.

Lue lisää

Video: näin silmäproteesi valmistuu

Silmäproteesiasiantuntijat
Tervetuloa!

Sijaitsemme aivan Helsingin keskustassa lähellä rautatie- ja linja-autoasemia sekä Finnairin bussipysäkkiä. Proteesipajamme lähistöllä sijaitse useita hotelleja ja suosittelemme sinulle mielellämme majoitusta.

Annamme mielellämme lisätietoja, soita 09 621 1117 ja kysy!