Ammattitaitoa, josta on tullut enemmän kuin tekniikoita

Olemme silmä- ja kuoriproteeseihin erikoistunut yritys Helsingin rautatieaseman kupeessa. Ammattitaitomme on silmäproteesin tekijältä toiselle siirtynyttä oppia vuodesta 1947 lähtien, kun akryylisiä proteeseja alettiin valmistaa myös Suomessa. Seuraamme alamme kehitystä kouluttautumalla kansainvälisillä kursseilla taataksemme valmistamiemme proteesien turvallisuuden, sekä korkean laadun myös tulevaisuudessa.

Leila ja Liisa perustivat nykyisen yrityksen 30 vuotta sitten. Leila oli taiteilija ja maalasi silmät ja Liisa oli sovitustyössä. Heiltä on siirtynyt tieto ja taito meille uusille työntekijöille.

 Odotushuoneessamme kohtaavat kaikenikäiset proteesiasiakkaat ympäri Suomea

Proteesien käyttäjät ovat tervetulleita meille oman tilanteensa mukaan. Huollamme silmä- ja kuoriproteeseja, sekä tarkistamme proteesien korjaustarpeet. Proteesien yksilöllisiin muokkauksiin pyrimme tarjoamaan parhaat mahdolliset ratkaisut, joista asiakas voi valita itselleen sopivimman. Valmistamme jokaisen proteesin yksilökohtaisesti alusta loppuu käsityönä.

Tilauspalveluita ja mittatilaustöitä terveydenhuollon ammattilaisille

Potilaan ollessa huonokuntoinen, sairaanhoitopiirit voivat tilata meiltä valmisproteesilaatikon, josta voidaan valita asiakkaalle kooltaan ja väriltään lähinnä sopivin silmäproteesi. Lisäksi teemme kuopanmuodostajia, joita käytetään tarvittaessa leikkauksen jälkeen ennen varsinaisen silmäproteesin valmistusta. Kuopanmuodostajan eli illigin proteesin voimme valmistaa myös yksilöllisesti, lääkärin antamien mittojen mukaisesti.