Yrkeskompetens, som har blivit mer än bara teknik

Vi är det längst verksamma företaget i branschen i Finland. Vår yrkeskompetens har gått i arv från en person till en annan sedan 1947, då man började tillverka akrylögonproteser i Finland. Vi följer utvecklingen av vårt område genom att utbilda oss i internationella kurser för att garantera säkerhet och hög kvalitet på de proteser vi tillverkar även i framtiden. Våra ögonproteser uppfyller de väsentliga hälsovårdskrav som ställs för instrument av 
tillsynsmyndigheten Valvira.

Odotustilat

I vårt väntrum träffas proteskunder i alla åldrar från hela Finland

Användare av ögonproteser är alltid välkomna till oss. Vi tillverkar nya proteser, gör utvärderingar, underhåller gamla ögonproteser och gör reparationer. Vi tillverkar även specialproteser efter kundernas önskemål. Vi strävar efter att erbjuda de bästa möjliga lösningarna för individuella modifieringar av proteser, där vi tillsammans med kunden väljer den lämpligaste.

Skräddarsydda och anpassade tjänster för hälso- och sjukvårdspersonal

Om patienten är svag kan vårdcentralerna beställa en färdig proteslåda från oss, från vilken de kan välja storlek och färg på protesen som passar dem bäst. Dessutom tillverkar vi gropbildare som används vid behov efter operation innan själva ögonprotesen görs. Vi kan också tillverka en skräddarsydd gropbildare dvs. illigi-protes, enligt de mått som läkaren har angett.

Illingin proteesit